tirsdag den 13. september 2011

Hjemme igen.

Så er vi hjemme igen og hverdagen er startet, og så alligevel ikke helt da kæresten også har barsel nu.
Det var vores første charterferie, men det bliver ikke den sidste. Det var så dejligt at kunne nyde sol, vand og hinanden. Vi boede på et lejlighedshotel lidt væk fra stranden, men så var der til gengæld vandland. Vi havde all inclusive og hvor var det dog bare dejlig nemt med to små børn, og maden var udemærket. Det var bare skønt at komme ned og få noget rigtig sol og sommer, og jeg er allerede klar til at tage afsted igen (mon det bliver mig der vinder 53 millioner i lotto imorgen).
Kalle var ret vild med både strand og vandland og han blev mere modig som dagene gik. Til at starte med turde han nærmest ikke engang prøve den mindste børnerutsjebane, men til slut var han med helt op i de store vandrutsjebaner.

På Zakynthos kommer de store skildpadder(caretta caretta) op på stranden og ligger æg, så hvis man er heldig kan man se små skildpadder på vej mod vandet. Så heldige var vi desværre ikke, Henrik prøvede ellers at løbe ned til stranden tidligt om morgenen, men ingen held.
Vi var på bådtur for at se skildpadder, det var lidt af et cirkus da det er sidst på sæsonen for skildpadder.
Der var en skildpadde og mange både, havde jeg vidst det var det var vi nok ikke taget afsted. Men det var en stor oplevelse for Kalle at se skildpadden helt tæt på.
Der er også en rigtig flot strand på øen vi gerne ville have været ude ved, men det var ikke en så børnevenlig tur. Det må blive en anden gang hvis vi kommer dertil igen.



Lillen i varmen


Skildpadde tur (det ene er et meget utydeligt billede af en skildpadde)


På stranden


I vandland

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...